User Avatar
Uncategorized

Adok Veszek

4 Hours
All levels
16 lessons
0 quizzes
18 students

Ez a tanfolyam azoknak szól, akik interneten keresztül adnának vennének különböző dolgokat, termékeket és ezt szeretnék “profin” csinálni. Ismerni a kis buktatókat, hibákat, megismernék a ‘menő’ termékköröket adásvétel kapcsán.

Illetve azoknak is szól, akik szeretnének jó áron jó termékeket vásárolni probléma mentesen, a kockázatokat minimalizálva. Továbbá azoknak is akik mindezt eladás kapcsán szeretnék kamatoztatni az anyagban szereplő több éves felhalmozott tudást.

A kurzust Sáfrán Kornél állította össze, aki már szinte gyerekkóra óta adásvételeket bonyolított és ennek kapcsán osztja meg a mai korban napi szinten használt értékes és hasznos tapasztalatait.

Az adásvételek kapcsán (kereskedés) sok esetben nem ritka a 2x 3x os szórzóval történő értékesítés az általa felállított módszertannak ,  kritériumrendsznek a vásárolt termékek kapcsán.

Ebben a rendszerben természetesen a jó vételek kiszúrásának a technikáit is részletesen elmagyarázza, bemutatja, de ugyanígy a jó áron történő értékesítés (eladás) részleteit is kendőzetlenül megosztja a hallgatókkal.