Adok Veszek

14990 Ft

Ebből a tanfolyamból megismerheted a mai 21. századi internetes eszközök és lehetőségek által nyújtott ADÁS – VÉTELEKET és kereskedés részleteit.

A mai “korlátlan” bőség korszakában élünk és ennek kapcsán különleges lehetőségek jelennek meg, amit az internetes adásvétel kereskedelem segítségével ki tudunk aknázni.

Akár egy jó vétel, akár egy meglévő termék eladás a cél, akár 2x 3x haszon , legyen az kicsi vagy nagy piac.

Ezzel a tudás anyaggal felvértezve bármelyik elérhető közelségbe kerül hozzád.

Vágj bele és legyél profi kereskedő és használd a mai kor adta lehetőségekben rejlő előnyöket.

Kategória:

Ez a tanfolyam azoknak szól, akik interneten keresztül adnának vennének különböző dolgokat, termékeket és ezt szeretnék “profin” csinálni. Ismerni a kis buktatókat, hibákat, megismernék a ‘menő’ termékköröket adásvétel kapcsán.

Illetve azoknak is szól, akik szeretnének jó áron jó termékeket vásárolni probléma mentesen, a kockázatokat minimalizálva. Továbbá azoknak is akik mindezt eladás kapcsán szeretnék kamatoztatni az anyagban szereplő több éves felhalmozott tudást.

A kurzust Sáfrán Kornél állította össze, aki már szinte gyerekkóra óta adásvételeket bonyolított és ennek kapcsán osztja meg a mai korban napi szinten használt értékes és hasznos tapasztalatait.

Az adásvételek kapcsán (kereskedés) sok esetben nem ritka a 2x 3x os szórzóval történő értékesítés az általa felállított módszertannak ,  kritériumrendsznek a vásárolt termékek kapcsán.

Ebben a rendszerben természetesen a jó vételek kiszúrásának a technikáit is részletesen elmagyarázza, bemutatja, de ugyanígy a jó áron történő értékesítés (eladás) részleteit is kendőzetlenül megosztja a hallgatókkal.